lauantai 18. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Hei pitkästä aikaa, hyvät lukijani! Ja hyvää vuoden jatkoa!

Suurkiitokset teille kaikille, jotka olette blogiani seuranneet ja etenkin teille vanhoille blogikavereille, jotka olette jaksaneet muistaa ja kommentoida, vaikka olenkin itse ollut passiivisena.

Meillä on pakkanen paukutellut viime päivinä -30 asteessa. Luonto on kovilla, mutta muovaa monenlaista kaunista, mm. jääkukkia, jotka haluan Teille esitellä ensin:Vuoden vaihtuessa tekee mieli kokeilla jotakin uutta. Tölkkiklipsuja on tullut kerättyä ja upea Tölkkidesign-kirjakin hankittua, joten ei kun töihin.
Yllättävän kova työ olikin klipsujen esikäsittelyssä, mutta nythän niitä on joitakin satoja  valmiina inspiraation iskiessä. Aloitin pienistä jutuista eli sydänheijastimista, joissa on virkattu heijastinlankaa säilyketölkin klipsuihin.Rannerengas on tehty nauhalankaa pujotellen. Tähän meni 26 juomatölkin klipsua.
Klipsukukkaan on virkattu paksuhkoa lankaa, 6 juomatölkin klipsua. Kukkaa voi käyttää yksittäisenä koruna tai yhdistellä useampia vaikkapa vyöksi tai laukuksi.


Aiemmin tein neulepipon isommalle Mussukalle, mutta se menikin pienemmälle. Joten uusi pipo oli tehtävä. Mallin otin Novitan Ipana-numerosta. Lankana on Alina-luonnonlanka (Lidl), puikot n:o 5,5. Laitoin tähänkin vuoren.

Näissä merkeissä jatketaan!

6 kommenttia:

 1. Voi kiitos Mate! ♥
  Huomasin jokin aika sitten, että olet siirtynyt blogspotin puolelle.

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja somaa olet tehnyt.. suloinen pikkuinen kaunis palmikkopipo päässä:)

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla taas siusta, ihan tässä on ikävä ollut.
  kaunis tuo mussukan myssy, ja rannerenkaasta tykkään myös.
  Koitetaan tareta pakkasissa:))

  VastaaPoista
 4. Upeuksia olet saaanut aikaan. Rannekoru on huippu.

  VastaaPoista
 5. Kas uusilla kujeilla todellakin alat kun klipsejä aloit työstään, hieno käsirengas, ja myssy, toimiko heijastimet hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä heijastimet näyttää toimivan. Ei ne tietenkään ole mitään turvallisuusmääräysten mukaisia, mutta pieni lisä ja kiva koristus esim. laukussa. Ripustin kyllä saisi olla vahvempi. Tuolla sydänmallilla voi kyllä tehdä myös koruja, kun laittaa erilaista lankaa. Siitä vaan kokeilemaan! ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi!