keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Suuri ilo


Ostin viime keväänä käsityömessuilta Rovanimeltä Dropsin Big Delight-lankaa. Sain nyt tehtyä langasta myssyn, löysin Dropsin sivuilta Candy Girl-myssyn teko-ohjeen, joka oli kyllä Big Fabel-langalle. Neuloin n:o 5 sukkapuikoilla. Mielenkiintoinen neule  siten, että aloitus oli yläpäästä 6 silmukalla, lisäysten jälkeen silmukoita 78. Tämä on 5-vuotiaalle tytölle.Myssy tuntui hiukan harvalta talven tuiskuihin, joten neuloin vuoren "omasta päästä" bambulangasta n:o 4 puikoilla, reunassa 90 silmukkaa.
Lankaa jäikin 100 g:n kerästä, joten neuloin vielä neliönmuotoisen patalapun, ohje samaisilta Dropsin sivuilta. Lanka ei tietenkään riittänyt, joten jatkoin tämän ja lisäksi pyöreän patalapun pinkillä Huopanen-langalla. Nämäkin neuleet olivat mielenkiintoiset, koska neulominen alkoi keskeltä. Neuleet on huovutettu, pesin koneessa 40 asteessa.Novitan Nalle-langasta neuloin pitsikuvioiset sukat numeroa n. 30. Ohje Novitan Ipana-lehdestä. N:o 3 puikoilla 48 silmukkaa.Meillä on talvi ja toivottavasti kohta etelä-Suomikin saa valoa tuovan lumipeitteen.

Mukavaa talven jatkoa kaikille lukijoilleni, kiitos käynnistä ja tulehan uuelleenki!


7 kommenttia:

 1. Vuoritettu myssy on lämmin ja sinun tekemässäsi korvatkin pysyvät lämpiminä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita neuleita ja nuo oranssisukat ovat aivan ihania♥♥

  VastaaPoista
 3. Ompa lämmin ja kaunis hattu, tuo bambu vuori ei kutiakkaan ja on mukava lapsen päässä.
  Ihania patalappuja ja noi oranssit sukat, mie vaan huokasen syvvään ovat nii komiat:))

  VastaaPoista
 4. Kaunis myssy ja sukat kuin aurinko:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita neuleita. Upeaa lankaa tuo liukuvärjätty pipo. Hyvä keksintö tehdä vuori. Varmasti on lämmin pipo pakkasilla
  Ihanaa alkavaa viikoloppua sinulle..

  VastaaPoista
 6. Nuot korvaläpät on hyvät lapsen myssyssä kuin myös nauhat joilla saa myssyn pysymään hyvin päässä kylmemmällä säällä.

  VastaaPoista
 7. Kiva myssy ja malli suojaa hyvin .
  Meillä pimeää, eikä yhtään lunta.
  Rauhallista joulunaikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!