torstai 24. lokakuuta 2013

Villaisten päivitys

Mussukoiden talvivaatteet oli aika päivittää.

5-vuotiaan villapaidat ja sukat pienenevät kovalla tahdilla. Nyt tehtiin 120 cm:n ohjeella parin vuoden takaisen Novita-lehden apinapaidan ohjeella uusi villapaita, lankana on 7 veljestä. Apinan tilalle laitoin tällä kertaa kukkia virkaten. Mussukka itse ehdotti ne laitettavaksi ympyrän muotoon ja lopputulokseen hän oli tyytyväinen.

Sukat ovat jo kokoa 31. Ne valmistuivat raitalangan lopuista.

Talvi tekee tuloaan täällä pohjosessa. Oottelin vähän, jotta maa sulaisi ja saisin viimeiset porkkanat pois maasta. Taitavappa jäähä pupujen ruuaksi, kun lunta tulee vaan lisää ja maa on jäässä!

Ihanaa ja suloista talven odotusta teille rakkaat lukijat!

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syksyn ja talven tullen

Hei kaikki blogiystävät ja lukijani!

Täällä ollaan!

Jotkut teistä ehkä ovat jo kaivanneetkin minua, kun en ole pitkiin aikoihin julkaissut... en niin mitään.
Mitään dramaattista tai ihmeellistä ei ole tapahtunut. Olen vain vähän vetaissut henkeä eli tehnyt aivan muita juttuja kuin käsitöitä. Aika moni varmaan ymmärtääkin asian.

Jotain pientä kuitenkin: Ensimmäiseksi päivitin ovikranssin syksyn luontomateriaalilla.


Samaan syssyyn tein pihahommia ja päivitin myös pihan kukkaruukut tulevaan talveen.


Tein myös kokeilun kukkasipulien istutuksesta ruukkuihin callunoiden alle. Saas nähä, nouseeko keväällä mullasta jotain. Onkohan kellään kokemusta moisesta? Jostakin syystä itselläni kukkapenkistä ei nouse sipuleista yleensä mitään...

Vähän täytyi miettä, miten tämä kirjoittelu, kuvien siirto ym. oikein menikään. Mutta onneksi sentään muistui vielä mieleen...

KIITOS teille lukijat, kun olette vierailleet blogissani julkaisutauostani huolimatta, myös 10000 lukijan raja on mennyt rikki!!
Kiitollisena
                       Hilkka